Izrada - Redizajn - Edukacija

Web dizajn

Ozbiljni poslovi zahtevaju adekvatnu prezentaciju – web dizajn
Nekada je prvi kontakt ostvarivan lice u lice, dok danas web sajtovi, društvene mreže i druge platforme predstavljaju prvi i maltene nezaobilazni kontakt. 

Prepoznatljive boje, preglednost, jednostavan pristup, vizuelni efekti, intuitivan i atraktivan dizajn uz jasnu poruku čine odelo kompanije. Skladan stil je skup mnogo faktora koje treba vešto uskladiti, a potrebe su mnogobrojne.

Web dizajn - izrada, redizajn i edukacije
Web dizajn, SEO optimizacija, izrada web sajtova, blog, web prodavnica, redizajn, reklame, Google analitika, Google pretraživač, web prezentacija, reklame
  • Potreban Vam je redizajn postojećeg sajta?
  • Zadovoljni ste sajtom, ali nije prilagođen za telefone i tablete?
  • Želite potpuno novi pečat?
  • Pravite prvi web sajt, blog ili web prodavnicu?

Sve može! Odradićemo zajedno upravo ono što je Vama potrebno, pa i multilingvalno.
Svaku ideju koju imate naši dizajneri, programeri, autori tekstova i konsultatni mogu realizovati. 

Kada niste sigurni da li je sve u redu sa Vašom vizuelnom prezentacijom, a želite da unapredite svoje poslovanje, testiraćemo sve potrebne stavke.

Da li veb-sajt izlazi u Google pretrazi?
Da li se klijenti zadržavaju na sajtu?
Vršite li analizu ponašanja posetilaca i imate li interakciju sa njima?

Ovo su još neka od mnogih pitanja i, naravno, za svako od njih imamo adekvatna rešenja. Analize, reklame, SEO optimizacija i adaptacija korisničkog interfejsa u skladu sa potrebama posla se vrše kako za momentalne temeljne izmene u radu, tako i u dugoročnom pristupu praćenja rezultata i širenja poslovanja.

 Web dizajn - izrada, redizajn i edukacije
Web dizajn, SEO optimizacija, izrada web sajtova, blog, web prodavnica, redizajn, reklame, Google analitika, Google pretraživač, web prezentacija, reklame

Šta je SEO?

SEO optimizacija veb-sajta za pretraživače (engl. Search engine optimization) predstavlja proces dobijanja saobraćaja na sajtu iz besplatnih, organiskih, uredničkih ili prirodnih rezultata pretrage u pretraživačima. Što je sajt više postavljen prilikom pretrage, više ljudi će je videti. Onpage SEO podrazumeva optimizaciju pojedinačnih stranica na sajtu, dok je Offpage vezan za proces optimizacije sajta van njegovih stranica i bez diranja koda.

Građenje imidža i reputacije na internetu se ostvaruje isključivo preko kvalitetnog sadržaja (content marketinga). Može se reći da content marketing tekstovi imaju za posledicu izgradnju poverenja kod čitalaca, što rezultuje povećanjem prodaje proizvoda o kome se piše. Razumete značaj dobrog sadržaja, ali nemate vremena? Potreban Vam je copywriter.

Tu smo da pišemo o Vašim proizvodima i postignućima, ističemo kvalitet Vašeg rada i plasiramo efektan sadržaj, kako na veb sajtu, blogu ili reklama, tako i na društvenim mrežama po Vašem izobru i ciljnoj publici. Potpuna posvećenost svakom klijentu omogućuje da dobro upoznamo Vas, Vaš stil i prozivod i plasiramo na autentičan i viralan način. Kada se prepustite sturčnjacima, napokon ćete stići u potpunosti i sami da uživate u procesu rada i predstavljanja svog imena.

Bilo da odlučite da svoje podatke ažurirate sami ili želite asistenta za održavanje, tu smo za Vas. Dakle, možemo Vas edukovati i prilagoditi CMS sistem tako da jednostavno ovladate osnovnim funkcijama i sami kreirate svoju vizuelnu prezentaciju. Možete nam se i prepustiti i gledati kako Vaš sajt iz meseca u mesec prati najnovije trendove bez zagušenja i opterećenja.

 

Mi smo tu da prepoznamo Vaše potrebe, predočimo Vam rešenja i implementiramo Vaše odluke na najbolji mogući način. 

Najčešća pitanja:

Responzivni web dizajn omogućuje dinamičke promene u izgledu web stranice i zavisi od veličine ekrana i orjentacije koja se koristi za pregled sadržaja. Konkretno: sajtove, blogove i prodavnice pravimo tako da su korisnicima pristupačni, čitljivi i prijemčivi i kada sede za računarom, ali i kada skroluju na telefonu ili tabletu.

Šta je responzivni web dizajn?

Alternativa uvek postoji! Ukoliko ne volite da pišete, dovoljno je da nam kažete osnovne stvari o poslu i specifičnostima za Vaš rad konkretno, a mi ćemo istražiti detalje struke i prezentovati na najprijemčiviji način. Imate ispisan tekst ili članak iz novina o Vašem radu? Sav materijal možemo prilagoditi web prezentovanju. Tekstove koje sami pišete možemo po potrebi i lektorisati, nadopuniti ili stilizovati.

Poslujem u uskostručnoj oblasti i potrebna mi je web prezentacija. Da li sadržaj moram kreirati sam ili postoji alternativa?

Ukoliko ste se odlučili da želite samo izradu web sajta bez dodatnih pogodnosti, niste lišeni test perioda. U narednih 7 dana imate mogućnost da proveravate sve funkcije, promenite sadržaj, dizajn ili nešto što ste primetili na može bolje. Nakon test perioda i dalje smo tu za Vas, po projektu ili mesečnom paketu i pogodnostima.

Sajt je pušten u rad. Da li je saradnja završena?

Reagujemo efektivno, efikasno I ekonomično na sve Vaše potrebe.

Scroll to Top